Een leuke middag voor de kinderen op ons kinderdagverblijf

activiteiten kinderdagverblijf

Activiteiten kinderdagverblijf zijn soms moeilijk te verzinnen omdat wij als kinderdagverblijf het meeste al hebben gehad. We merken dat de activiteiten die we voorschotelen steeds minder worden gewaardeerd door de kinderen.  Zo zijn de kleurplaten allemaal al gemaakt en vinden de kinderen dit zelf ook steeds minder leuk als ze hiermee elke dag aan de gang kunnen gaan. We wilden daarom is een keer wat variatie. We vonden het een leuk idee om de panne koekenbakker langs te laten komen voor de kinderen.

‘’Het was mooi om te zien dat de kinderen plezier hadden dankzij activiteiten kinderdagverblijfactiviteiten kinderdagverblijf

Voor het laten langskomen van de pannekoekenbankker, namen we contact op met De Pannenkoekenwagen uit Heeze. Toen we met hen belde, vonden ze het geen enkel probleem om langs te komen. We spraken een tijd en dag af. Het was gek genoeg zo geregeld. De dag dat ze langskwamen, was erg gezellig. We hebben het erg gezellig gehad. Het was mooi om te zien dat de kinderen plezier hadden. Dat was uiteindelijk ook het doel.