Leuke vingerhoed stolpjes voor de naaiclub

gift shop

Ik als oprichter van een naaiclub in het zuiden van het land, besloot om de naaiers eens te verassen met een leuke accessoire. Zo was ik van plan om een groot aantal vingerhoed stolpjes aan te schaffen met daarop een leuk logo. Ik wist alleen nog niet wat de beste website daarvoor was. Met die reden nam ik contact op met mijn tante die al 30 jaar in het vak zit.

Volgens mijn Tante kon ik het beste naar de Gift Shop gaan

Ik belde mijn Tante op en zij vertelde me de nodige informatie wat betreft de vingerhoed stolpjes. Bij de Gift shop kon ik volgens haar het beste de vingerhoed stolpjes inslaan. Ik noteerde de webshop ”Gift shop” en besloot om het thuis op te zoeken. Toen ik een blik wierp op de webshop, merkte ik meteen dat mijn tante gelijk had. Hier had je inderdaad hele leuke en goedkope vingerhoed stolpjes.

Kreeg alleen maar positieve reacties

Omdat mijn naaiclub 25 leden heeft, moest ik 25 vingerhoed stoplies aanschaffen. Het kwam goed uit dat de minimale afname 25 was, zgift shopo kwam ik precies uit. Uiteindelijk besloot ik om ze ook daadwerkelijk te gaan bestellen. Ik koos op de site Gift shop voor 25 vingerhoed stolpjes met een leuk logo. Toen de stolpjes van Gift Shop binnen waren, deelde ik ze gelijk uit aan mijn leden. De positieve reacties vlogen om mijn oren!