Wat kun je van een DJ verwachten?

Voordat je van plan bent om een DJ te huren, is het handig om van te voren zelf vast te stellen welke verwachtingen aanwezig zijn. Het is goed om achteraf concreet op papier te zetten en vervolgens dit met de desbetreffende persoon te bespreken. In dit artikel bespreken we de belangrijkste pros en cons van het huren van een vinyl dj.

Concrete afspraken

Elke DJ heeft zijn/haar eigen werkwijze en dus ook eigen afspraken. De DJ communiceert dit voornamelijk van te voren met de desbetreffende partij. Hoe transparanter de andere is tegenover de DJ, des te beter hij/zij hen kan helpen. Het is hierdoor belangrijk om duidelijk van te voren concrete afspraken op papier te noteren, zodat het voor ieder duidelijk is.

To-do list

Elke DJ heeft zijn/haar eigen apparatuur en manier van werken. Meeste apparatuur is al aanwezig zodra je een DJ inhuurt. Als dit niet het geval is, is het toch verstandig om dit via de DJ te laten doen, gezien hij/zij ook een eigen netwerk heeft waardoor het huren of aanschaffen van de producten makkelijk is.

Genieten

Nadat alles rond is, is het tijd om lekker te genieten van de DJ zijn kwaliteiten. Op basis van verschillende genres kan de DJ muziek draaien. Ben je benieuwd welke genres en type DJ’s beschikbaar zijn inclusief de prijzen en voorwaarden? Bekijk dan de website van Funky Vinyl en boek nog vandaag een DJ!