De hobby van de man

6 gereedschap

Erg leuk, die hobby van je man. Hele dagen zit die in de garage en is die bezig met allerlei klusjes. Het gereedschap ligt overal en materialen verstoppen de vloer. In principe is dit geen probleem als er weinig mensen in je garage komen. Maar stel dat de garage aan je huis grenst en dit bij binnenkomst de eerste ruimte is die je ingaat, dan is het wel fijn dat het opgeruimd is en netjes oogt. Een gereedschapswagen kan dan een goede oplossing zijn voor alle rommel. Hierin kan je al je gereedschap kwijt en kun je de garage overzichtelijk en netjes houden.

Gereedschapswagen organiseren

Je moet natuurlijk wel goed nadenken wat je allemaal in de gereedschapswagen gaat leggen. Het is handig als je hier het gereedschap in opslaat dat je veel gebruikt en vaak nodig hebt. Bij gereedschappen die je zelf in huis moet hebben omdat het handig is zijn bijvoorbeeld hamers, schroevendraaiers, verschillende soorten zagen, tangen en ga zo maar door.  Daarnaast is een waterpas ook altijd erg belangrijk. Alles wat je ophangt moet recht en netjes hangen. Dit kan alleen echt recht hangen als je hiervoor een waterpas gebruikt. Denk dus goed na over welk gereedschap je nodig hebt en wat er ook goed in de lade past.

Lades labelen

Als al het gereedschap erin zit is het natuurlijk ook handig als je de lades van de gereedschapswagen gaat labelen. Wat heb je in welke lade liggen? Zo hou je het georganiseerd en voorkom je dat alles door elkaar komt te liggen. Daarnaast is het ook handig voor andere gebruikers die de gereedschapswagen een keer willen lenen. Zo kunnen ze meteen zien wat er precies inzit en wat ze zelf bijvoorbeeld nog moeten regelen. Daarnaast kunnen ze het dan ook weer netjes in de goede lade terugleggen, anders krijg je je gereedschapswagen terug en moetje eerst alles zelf weer organiseren. Bandschuurmachines