Een goed advocatenkantoor te Rotterdam die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht

Omdat ik dringend op zoek was naar een advocaat in Rotterdam die het arbeidsrecht kent. Kwam ik al snel uit op een goede website waar ik veel informatie op kon vinden. Als werkgever ben je natuurlijk niet altijd op de hoogte van de wet en de regels die hier binnen gelden. Daarom wilde ik hier mij eens wat meer in gaan verdiepen naar aanleiding van een conflict met mijn compagnon.  Helaas begonnen de medewerkers van ons bedrijf ook last te krijgen van onze ruzie en dit is zo onprofessioneel, dat ik echt stappen moest gaan ondernemen. 

Rotterdam arbeidsrecht

Verwacht een uitstekende begeleiding

De advocaat van THL Advocaten te Rotterdam is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en al snel kon ik terecht bij dit kantoor voor een intake. Tijdens de intake heb ik al een goed advies mogen ontvangen. Hiermee wist ik welke stap ik het beste als eerste kon zetten. Samen met de advocaat is de eerste brief opgesteld met een voorstel. Echter mocht dit niet baten en uiteindelijk is het een rechtszaak geworden. De begeleiding die ik tijdens de hele procedure heb gekregen van de advocaat van dit kantoor was erg prettig en op het gebied van communicatie ook zeer goed. 

Uiteindelijk heeft mijn compagnon de beslissing van de rechter geaccepteerd en hij is nu aan het kijken naar andere werkzaamheden. Ik heb de zaak gewonnen!