Citroenboompje kopen?

Online zijn veel tips te vinden hoe voor een citroenboompje te zorgen. Zo is het boompje periodes van droogte gewend, dus deze hoeft weinig water behalve als het citroenboompje vruchten aanmaakt. Dan is het ook een goed moment om het boompje te besproeien. Het is in de winter beter om het citroenboompje naar binnen te halen. Op de site van Tropic trees Hengelo is meer te lezen omtrent het citroenboompje. Tevens kun je daar terecht voor andere boompjes die tot de familie citrusbomen behoren, en lees je de tip om citrusboompjes in een groepje te plaatsen. Dit vanwege het mooie zicht als er bloesems en later vruchten inzitten.

Tropic trees is voordelig en levert topkwaliteit

Tropic trees importeert citroenboompjes. Om die reden is Tropic trees voordelig, en zo’n boompje bestel je heel eenvoudig online. Tropic trees bezorgt door heel Europa, dus ook bij jou thuis. Het is nu nog een plekje zoeken voor het boompje. Misschien heb je een serre? Als je dat hebt dan is een citroenboompje ideaal want daar kan deze het hele jaar door blijven staan. De citrus is best gevoelig voor schommelingen met de temperatuur, als het boompje niet van binnen naar buiten hoeft, of andersom, dan doet het boompje het beter. Mogelijk heb je nog plek bij je bedrijf?

Het assortiment is groot, kijk eens bij de andere bomen, struiken, en planten

Als je op de site van Tropic trees bent kun je daar ook andere bomen, struiken en planten bekijken dan de citrus. Je kan er ook terecht voor vijgen- olijf- en palmbomen. Maar ook planten voor binnen. Bij alles telt dat de prijzen laag zijn en de kwaliteit goed, en dat je simpel online kan bestellen. Onderaan iedere afbeelding staat de prijs, en onder de reeks met afbeeldingen extra informatie. Hierin ook weer of de boom winterhard is, of er eventueel een vliesdoek over een boom getrokken moet worden bij vorst, en meer details.