Tip geberit UP320

UP320

Geberit is een bekend en populair Zwitsers merk voor onder meer inbouwreservoirs. De Geberit UP320 is een van de populairste inbouwreservoirs van het merk. Dit model wordt vanzelfsprekend weggewerkt in de muur en biedt perfecte functionaliteit. Het Zwitserse merk is steeds groter en groter geworden en staan vooral bekend om de goede kwaliteit die ze leveren binnen alle producten van Geberit. Het bedrijf zorgt voor goede oplossingen voor je badkamer en toilet.

UP320

Voordelen van de Geberit UP320

De geberit UP320 kost, met alle toebehoren dus alles erop en eraan tussen de €400 tot €500. De prijs hangt verder af van het model en klasse van de producten die je als toebehoren erbij neemt. De Geberit UP320 heeft een maximale inhoud van 7,5 liter en de inbouwreservoir wordt standaard opgehangen met rubber, waardoor het reservoir minder geluid maakt tijdens het doorspoelen. Ook kun je zelfs de hoeveelheid water afstemmen dan stel je zelf de hoeveelheid water dat bij een spoelbeurt moet worden verbruikt. Zo kun je precies kiezen wat het beste voor jouw toilet en afvoer is. Geberit is een merk dat iedereen wel kent. Het merk Geberit staat al jaren voor duurzaamheid, design en functionaliteit. Een aantal systemen zijn van Geberit niet weg te denken zoals de UP320.

Twijfels? Neem contact op 

Misschien heb je van anderen het advies gekregen om te kiezen voor een Geberit UP320, maar weet je nog niet zeker dat je deze zou moeten kiezen? Geberit is een heus A-merk, wat vaak betekent dat het kwaliteit betreft maar ook dat het duurder is dan de andere systemen