Retinol

retinol-eye-gel

Het merk Retinol staat bekend om haar effectieve werking tegen huidveroudering. De producten van het merk zijn verrijkt met vitamine A, dat ook wel retinol wordt genoemd. Het merk heeft een collectie ontwikkeld met alle producten die je nodig hebt om je huid jong en gezond te houden. De beste reinigingsproducten en de fijnste dag- en nachtverzorging van Retinol shop je altijd voordelig bij Beautyfashionshop. 

retinol-super-serum

Handig om mee te beginnen is de Retinol Aging Starter Kit. Dit is een set met vier geweldige travelsize producten uit het anti-ageing assortiment. Op deze manier kan je kennis maken met de fantastische werking van vitamine A. De kit bevat vier producten die elk een eigen functie hebben. De Gel Cleanser dient als eerst gebruikt te worden. Deze maakt de huid schoon van vuil en restjes make-up. Vervolgens moet de huid verzorgd worden. Met name de huid rondom de ogen is erg vatbaar voor rimpels. Daarom komt de Vitamin A Eye Gel goed van pas. Vervolgens kan de huid herstellen met het Anti-Wrinkle Facial Serum. Dit serum dringt door tot diep in de huid om ouderdomsverschijnselen te bestrijden. De laatste stap is hydratatie. Dit doe je met de Night Cream die is bijgeleverd. De vier producten samen vormen de perfecte routine voor het slapengaan. 

Voor een extra verzorging van de huid is er het Retinol Purifying Charcoal Mask. Dit masker reinigt de huid intensief dankzij actieve kool. Onzuiverheden, een doffe huid en rimpels zullen worden bestreden terwijl jij een relax momentje voor jezelf neemt. Breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het 10 minuten intrekken. Vervolgens spoel je het af met lauw water. Verstopte poriën zullen gezuiverd worden en de huidstructuur is weer glad. Vitamine A, vitamine B5, vitamine E, houtskool en bentonietklei zijn de actieve ingrediënten in dit heerlijke masker. 

retinol-day-cream

Ook voor mannen heeft Retinol allerlei fijne producten die boordevol vitamine A zitten en dus huidveroudering bestrijden. Zo is er een vocht inbrengende dagcrème die de huid exfolieert, verzacht en de huidtextuur verbetert. De Men Daily Moisturizer bevat vitamine C en E om de huid een extra boost te geven. Speciaal voor de mannenhuid rondom de ogen is er de Men Eye Cream. Deze vermindert fijne lijntjes en rimpels en zorgt ervoor dat donkere kringen verleden tijd zijn. Ook heeft Retinol verschillende producten uitgebracht die het scheren prettiger maken, zoals de Men Shave Cream en de Men After Shave Balm. 

Ga snel naar Beautyfashionshop.nl om jouw favoriete Retinol producten te scoren.