Blauwe Regen, de mooiste plant!

bomenenzo

Ben jij op zoek naar een plant die pure schoonheid uitstraalt met prachtige bloemtrossen? Neem dan een kijkje op bomenenzo, ze hebben een ruim assortiment met mooie planten en bomen. De blauwe regen wordt ook wel de Wisteria genoemd. Deze boom staat bekend om de schitterende opvallende uitstraling. De boom groeit uitbundig door de lange bloemtrossen. Ze bloeitijd is in het voorjaar en je moet de boom rond de zomer gaan snoeien.

bomenenzo

Verzorgen

De Blauwe Regen houdt erg van de zon en staat daarom het liefst op een zonnige plek. Halfschaduw is ook een optie maar het is belangrijk dat de boom in een vochtige grond zit. In een droge periode is het belangrijk dat de boom water krijgt. Het is niet nodig om de boom te bemesten, hij doet alles zelf verder. Als je gaat snoeien is het belangrijk dat je de groene peulen weghaalt. Na de bloei verschijnen deze en ze zijn giftig waardoor ze van de boom af moeten worden gehaald.

Ben jij op zoek naar een prachtige plant of wil je liever verder kijken? Neem dan een kijkje op bomenenzo voor advies en een groot assortiment.