Streamingservices via Instagram

hulp bij klantenservice

Waarbij we eerst alleen een televisie hadden om bijvoorbeeld sport of het nieuws te kijken is er in de afgelopen jaren meer ontwikkeling gekomen in het uitzenden. Via de telefoon, laptop of computer is het nu mogelijk om dit te kunnen bekijken. Door een kleine aanpassing in het abonnement kun je hier met de gehele familie van genieten buiten alleen de woonkamer. Er is veel concurrentie tussen de streamingsdiensten waar mensen een abonnement afsluiten. Hoe zorg je ervoor dat ze bij jou komen? Een marketingstrategie hiervoor kan doormiddel van social media en dan in het bijzonder Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een platform waarbij bedrijven kunnen adverteren. Instagram biedt namelijk de mogelijkheid om foto’s of video’s te delen met hun volgers. Instagram is een platform wat zich de laatste jaren flink heeft ontwikkeld. Waar het eerst altijd ging over Facebook en Twitter, is het de laatste jaren Instagram wat zich naar voren trekt. Bedrijven kunnen in dit geval laten zien wat ze te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een complicatie van beelden die je op de streamingservice kan meemaken. Hierdoor krijgen de mensen een impressie van wat ze kunnen verwachten. Ook bijvoorbeeld een instructie hoe de service werkt, zorgt ervoor dat de mensen zich geholpen voelen en sneller een abonnement zullen gaan afsluiten.

Waarom Chatkracht?

De chatspecialisten zijn er voor ondersteuning. In dit geval hebben we het over de uitbesteding van Instagram. De specialisten kunnen vragen beantwoorden die de bezoekers stellen over bijvoorbeeld de service en de inhoud om meer te weten te komen. Wanneer je het hebt over de uitbesteding van de klantenservice, kan Chatkracht hier een grote rol inspelen. Het ontneemt namelijk het werk en vooral tijd van het bedrijf zelf waardoor zij zich kunnen focussen op andere zaken. Hierdoor kan het een win-winsituatie worden voor beiden partijen in dit geval.