Tijdelijke bedrijfsruimte in een rap tempo

Je bent opzoek naar een Tijdelijke bedrijfsruimte? Dan kan Intertent.nl jou wellicht hiermee helpen. Intertent.nl staat bekend om het zo snel mogelijk opzetten van een geschikte en degelijke werkruimte. Ongeacht waar jij het nodig hebt en wanneer, zij kunnen jouw ruimte vertrouwd opzetten. Helaas heb ik hier onlangs gebruik van moeten maken. Vanwege een ongelukje op het kantoor is er helaas brand ontstaan. In het begin dacht ik dat het wel meeviel. Pas op het moment toen ik de ruimte zag schrok ik enorm van de schade.

Hierdoor hebben wij er specifiek voor gekozen om vanuit huis te gaan werken. Zo kunnen de specialisten de schade opmeten en zal het werk alsnog doorgaan. Alleen kreeg ik na verloop van tijd nog geen reactie van de verzekering. Daar baalde ik behoorlijk van waardoor ik ervoor heb gekozen om een tijdelijke bedrijfsruimte neer te gaan zetten. Zo blijft het personeel alsnog samen werken en kunnen wij de draad weer goed oppakken.

De Tijdelijke bedrijfsruimte staat!

Mijn zoektocht op het internet hiervoor verliep onwijs goed. Ik kwam namelijk vrijwel meteen op de bovenstaande website terecht. Daar heb ik ook de offerte aangevraagd en de afmetingen doorgegeven. De volgende dag waren zij hier al druk bezig om het op te zetten voor ons!