Veiligheid vanuit een uniek standpunt bekijken met een drone-inspectie!

Bij G4S Safety Solutions zijn we gespecialiseerd in het verschaffen van veiligheidsproducten en -diensten, en daarbij doen we ook zogeheten drone-inspecties. Bij G4S werken we met veiligheidsexperts die ervoor zorgen dat jouw organisatie of werkplaats zo veilig mogelijk is. Helaas zijn sommige plekken moeilijker te inspecteren, en daarvoor gebruiken we een drone.

Wat houdt een drone-inspectie in?

Op minder toegankelijke plaatsen laten wij een drone landen, en hierdoor kunnen onze veiligheidsexperts onderzoeken en analyseren hoe een bepaalde werkplek eruit ziet en of deze plek veilig is.

Een drone-inspectie van G4S Safety Solutions is betrouwbaar

Een drone is een innovatieve uitvinding. Onze gedreven en kundige dronepiloten kunnen vanaf elke plek in de wereld de drone besturen en de camerabeelden bekijken. Er is alleen een HDMI-verbinding en een 4G-verbinding nodig en er treedt geen vertraging op bij het overbrengen van de beelden. De controle vindt direct plaats terwijl de beelden worden overgebracht.

Op deze manier kunnen dronepiloten goed monitoren waar er mogelijk gevaar schuilt, zoals brand en gas-gevaren. De piloten kunnen dan snel in actie komen. Een drone kan beelden maken op bijvoorbeeld windmolens en een hoogspanningslijn. Een groot voordeel van een drone is dat deze mensen in nood snel kan lokaliseren. Vaak is er juist gevaar op onbegaanbare paden, maar een drone kan de gebeurtenissen op deze paden wél in beeld brengen.

Zeer kwalitatieve drone-inspectie

De inspectie drones van G4S zijn ontworpen aan de hand van de veiligheidsnormen die in de luchtvaart gelden. De dronepiloten zijn gecertificeerd en hebben een baan als co-piloot of kapitein. Bovendien werkt G4S werkt samen mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van drone technologie.

Wij garanderen dus bij G4S dat wij een zeer kwalitatieve drone-inspectie voor jouw bedrijf kunnen uitvoeren!